Fokus Naprapatklinikk Jørpeland

Du finner oss i store og fine lokaler, med treningsrom og flotte omgivelser. Stor parkeringsplass finner du rett utenfor inngangsdøren. Vi tilbyr naprapatbehandling, massasje, treningsveiledning og trening under/etter svangerskap.

Kontakt oss på:
Tlf: 45 15 00 11
Epost: jorpeland@fokusnaprapatklinikk.no
Adresse: Stålverksvegen 50, 4100 Jørpeland

Vårt team

Lise Andersen

Lise Andersen

Naprapat

E-post: lise@fokusnaprapatklinikk.no

Naprapat Lise Andersen er fra Jørpeland, og er eier og daglig leder av Fokus Naprapatklinikk avd. Jørpeland og medeier av Fokus Naprapatklinikk avd. Stavanger.

Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Naprapathic Manual Medicine i Stockholm (Naprapathøgskolan) i 2007.

Videreutdanning inkluderer akupunktur og babymassasje, og hun sertifiserer seg som MammaMage-trener.
Fokuset til Lise er å finne et fint samspill mellom en funksjonell kropp og god helse, gjennom å finne en metode som passer nettopp deg.

Kathrine Nag

Kathrine Nag

Naprapat og Mammamage-trener

E-post: kathrine@fokusnaprapatklinikk.no

Kathrine er født og oppvokst på Jørpeland. Hun er den i teamet med desidert beste sangstemme og beste gitaristen.
Etter fire år utdanning på Scandinavian Collage of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan), flyttet hun til Stavanger og jobber nå på Fokus Naprapatklinikk i Sola og på Jørpeland. Kathrine er interessert i idrett, og har selv drevet både med fotball, dans og for tiden trener hun på å bli en bedre tennisspiller.

Etter endt utdanning har Kathrine tatt videreutdanning i akupunktur, dry needeling og MammaMage-trener.

Martha Mosness

Martha Mosness

Naprapat og personlig trener

E-post: martha@fokusnaprapatklinikk.no

Martha Mosness er født og oppvokst på Tau. Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) og jobber nå på Fokus Naprapatklinikk sine avdelinger på Sola og Jørpeland.
Martha er veldig interessert i idrett, og har spilt fotball i flere år både for MIL og Staal damelag. Med sin PT utdannelse i tillegg er hun den du skal vende deg til hvis du trenger hjelp med individuelle rehabiliterings- og treningsprogram tilpasset dine plager.

I tillegg til Naprapat- og PT-utdanning har Martha kurs i dry needeling, og bruker akupunktur i sin manuelle behandling.