Fokus Naprapatklinikk Jørpeland

Fokus har nylig flyttet til Rådhusgaten 26, i sentrum. Her finner du oss i koselige omgivelser. Vi tilbyr naprapatbehandling, fysioterapi, akupunktur, trykkbølgebehandling, treningsveiledning, samt trening under/etter svangerskap.

Kontakt oss på:
Tlf: 45 15 00 11
Epost: jorpeland@fokusnaprapatklinikk.no
Adresse: Rådhusgaten 26, 4100 Jørpeland

Vårt team

Therese Idsøe Johnsen

Therese Idsøe Johnsen

Naprapat

E-post: therese@fokusnaprapatklinikk.no

Therese er født og oppvokst på Jørpeland. Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) i Stockholm. Naprapathøgskolan i Stockholm er den største i Norden innen avansert manuell medisin.

Therese hjelper deg med dine akutte- og kroniske plager. I tillegg hjelper hun deg med forebyggende tiltak, der hun kan skreddersy et treningsprogram akkurat tilpasset dine behov. Øvelser som kan utføres hjemme i din egen stue eller på treningssenter. Alt etter dine behov!

I tillegg har Therese god kompetanse på behandling av kvinner under og etter graviditet.

I 2022 kurset Therese seg innen behandling av spedbarn. Hun har stort fokus på å finne årsak og løsninger på barnets problematikk og symptomer. Behandlingsteknikkene er svært skånsomme og smertefri for barnet. Foreldre er selvsagt til stedet under behandlingen, og vil få meg seg tips og enkle øvelser som kan utføres hjemme for å hjelpe barnet.

Therese jobber også med trykkbølgebehandling, en effektiv behandlingsform som hun bruker som et supplement til naprapatbehandlingen mot langvarige kroniske plager.

Stian Linge

Stian Linge

Fysioterapeut

E-post: stian@fokusnaprapatklinikk.no

Stian er fysioterapeut og er utdannet ved Saxion universitetet i Nederland. i tillegg har Stian studert idrettsvitenskap i Lillehammer.

Han har vært aktiv og involvert i flere idretter som crossfit, friidrett
og styrketrening. Han har tatt med seg masse personlig erfaring og læring derfra.

Stian ønsker å hjelpe andre mennesker med å bedre sin helse, gjennom et helhetlig perspektiv.
Hans spesialitet er skulder, nakke og knær.

Stian tilbyr også sportsmassasje og personlig trening.

Lise Andersen

Lise Andersen

Naprapat & mental trener

E-post: lise@fokusnaprapatklinikk.no

Naprapat Lise Andersen er fra Jørpeland, men bor i Stavanger. Hun er eier og daglig leder av Fokus Naprapatklinikk Jørpeland og medeier av Fokus Naprapatklinikk Stavanger.

Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Naprapathic Manual Medicine i Stockholm (Naprapathøgskolan) i 2007, og har jobbet som naprapat siden. I tillegg har Lise utdannet seg som mental trener hos Raw Performance AS. Deltid studerer Lise på BI-Stavanger, og leser psykologi. Et spennende supplement til behandlingen av muskel- og skjelettplager.
Lise brenner for å forstå både de fysiske og psykiske årsakene til at plagene oppstår. Ved hjelp av mentale trener teknikker hjelper hun deg til å skape en endring for å oppnå bedre balanse i livet, og dermed bedre helse.

Ruth Nordbø Soppeland

Ruth Nordbø Soppeland

Fysioterapeut

E-post: ruth@fokusnaprapatklinikk.no

Ruth er fra Finnøy, men bor på Jørpeland. Hun er utdannet fysioterapeut ved Oslo Metropolitan University (OsloMet)

Ruth brenner for å hjelpe mennesker med å nå sine mål, og har et stort engasjement for å hjelpe mennesker med smerter og skader som hindrer dem i hverdagen.

Hun hjelper deg med å gi skreddersydd behandlingsplan og hjemme øvelser som kan løse din smerte problematikk, motivere til trening og gjøre positive endringer for å hjelpe deg til å oppnå en bedre hverdag.

Kathrine Nag

Kathrine Nag

Fødselspermisjon/naprapat

E-post: kathrine@fokusnaprapatklinikk.no

Kathrine bor på Jørpeland med samboer og 1 barn.
Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) i Stockholm.
Etter endt utdanning har Kathrine tatt videreutdanning i akupunktur, dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og spesialisert seg på behandling og trening under og etter svangerskap.

Kathrine har mye erfaring innen yrket, og jobber både med akutte- og kroniske smerter gjennom sine manuelle behandlingsmetoder. I tillegg er Kathrine opptatt av å følge deg opp med trening tilpasset dine behov for å oppnå en funksjonell kropp og en bedre helse.

Nytt på klinikken fra sommeren 2021 er trykkbølgebehandling, en effektiv behandlingsform som Kathrine bruker som et supplement til naprapatbehandlingen mot langvarige muskel- og skjellettplager, blandt annet tennisalbue, skuldersmerter, plantarfacitt og beinhinnebetennelser.