Fokus Naprapatklinikk Jørpeland

Du finner oss i store og fine lokaler, med treningsrom og flotte omgivelser. Stor parkeringsplass finner du rett utenfor inngangsdøren. Vi tilbyr naprapatbehandling, akupunktur, trykkbølgebehandling, treningsveiledning, samt trening under/etter svangerskap.

Kontakt oss på:
Tlf: 45 15 00 11
Epost: jorpeland@fokusnaprapatklinikk.no
Adresse: Stålverksvegen 50, 4100 Jørpeland

Vårt team

Kathrine Nag

Kathrine Nag

Naprapat

E-post: kathrine@fokusnaprapatklinikk.no

Kathrine bor på Jørpeland med samboer og 1 barn.
Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) i Stockholm.
Etter endt utdanning har Kathrine tatt videreutdanning i akupunktur, dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og spesialisert seg på behandling og trening under og etter svangerskap.

Kathrine har mye erfaring innen yrket, og jobber både med akutte- og kroniske smerter gjennom sine manuelle behandlingsmetoder. I tillegg er Kathrine opptatt av å følge deg opp med trening tilpasset dine behov for å oppnå en funksjonell kropp og en bedre helse.

Nytt på klinikken fra sommeren 2021 er trykkbølgebehandling, en effektiv behandlingsform som Kathrine bruker som et supplement til naprapatbehandlingen mot langvarige muskel- og skjellettplager, blandt annet tennisalbue, skuldersmerter, plantarfacitt og beinhinnebetennelser.

Martha Mosness

Martha Mosness

Naprapat

E-post: martha@fokusnaprapatklinikk.no

Martha Mosness er født og oppvokst på Tau, men bor på Storhaug i Stavanger.
Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) og jobber nå på Fokus Naprapatklinikk sine avdelinger på Sola og Jørpeland.

I tillegg til Naprapat utdanning har Martha videreutdannet seg i dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og bruker ofte akupunktur i sin manuelle behandling. Martha har også personlig trener (PT) utdanning, og med denne bakgrunnen er hun den du skal vende deg til hvis du trenger hjelp med individuelle rehabiliterings- og treningsprogram tilpasset dine plager.

Therese Idsøe Johnsen

Therese Idsøe Johnsen

Naprapat

E-post: therese@fokusnaprapatklinikk.no

Therese er født og oppvokst på Jørpeland. Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) i Stockholm. Naprapathøgskolan i Stockholm er den største i Norden innen avansert manuell medisin.

Therese hjelper deg med dine akutte- og kroniske plager. I tillegg hjelper hun deg med forebyggende tiltak, der hun kan skreddersy et treningsprogram akkurat tilpasset dine behov. Øvelser som kan utføres hjemme i din egen stue eller på treningssenter. Alt etter dine behov!

Therese jobber også med trykkbølgebehandling, en effektiv behandlingsform som hun bruker som et supplement til naprapatbehandlingen mot langvarige kroniske plager.

Sara Gadowska

Sara Gadowska

Personlig trener

E-post: sara@fokusnaprapatklinikk.no

Sara Gadowska bor på Jørpeland sammen med samboer og to barn. Hun jobber med oss på Fokus som personlig trener (PT) der hun for tilfellet har utendørs gruppetimer på Jørpeland.
Sara har tatt sin utdanning som personlig trener og kostholdsveileder via AFPT, Akademiet for Personlig Trening.

For tilfellet studerer hun «pre/post-natal trainer» gjennom Active Education. En utdanning som gjennom vitenskapelig og forskningsbasert tilnærming gir kunnskap om hvordan trene trygt og effektivt gjennom hele svangerskapet.

Lise Andersen

Lise Andersen

Naprapat og daglig leder

E-post: lise@fokusnaprapatklinikk.no

Naprapat Lise Andersen er fra Jørpeland, men bor i Stavanger. Hun er eier og daglig leder av Fokus Naprapatklinikk Jørpeland og medeier av Fokus Naprapatklinikk Stavanger.

Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Naprapathic Manual Medicine i Stockholm (Naprapathøgskolan) i 2007, og har jobbet som naprapat siden. I tillegg studerer hun deltid på BI i Stavanger, for å uttype seg mer i atferdspsykologi og coaching. Et spennende supplement til behandlingen av muskel- og skjellettplager.
Lise brenner for å forstå både de fysiske og psykiske årsakene til at plagene oppstår. Ved hjelp av mentale trener teknikker hjelper hun deg til å skape en endring for å oppnå bedre balanse i livet, og dermed bedre helse.