Fokus Naprapatklinikk Sola

Klinikken ligger i ”Ellas hus”, et flott hus med lang historie plassert midt kjernen av Solakrossen.
Blomstergården pryder første etasje, mens vi holder til i andre. Det er gratis parkeringsplasser rett utenfor døren.

Kontakt oss på:

Adresse: Solakrossen 9, 4050 Sola
Telefon: 98 85 91 95

Vårt team

Anette Stavnem

Anette Stavnem

Autorisert Naprapat, Maternity health trener

E-post: anette@fokusnaprapatklinikk.no

Anette har 17 års erfaring som naprapat fra både Sverige og Norge. Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Manual Medecine (Naprapathögskolan) i 2006 og jobbet
deretter både på naprapatklinikk og som veileder på Naprapathögskolans elevklinikk i Stockholm. Siden 2009 har hun jobbet som naprapat her på vestlandet og driver siden flere år tilbake Fokus Naprapatklinikk avd. Sola.

Anette har stor interesse for behandling av smerteproblematikk som hodeverk, nakke/rygg plager, og gjerne plager som oppstår etter langvarig belastning såvel fysisk som psykisk. Samspillet mellom kropp og sinn er en viktig brikke i puslespillet mot bedre helse. Anette har videreutdannet seg i dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og bruker ofte nåler i sin manuelle behandling. Utover naprapatyrket driver Anette AnKa Svømmeskole; småbarnsvømming i Sola kommune og er involvert i Sola Svømmeklubb.

Martha Mosness

Martha Mosness

Autorisert Naprapat, Personlig trener EQF level 4

E-post: martha@fokusnaprapatklinikk.no

Martha Mosness er født og oppvokst på Tau, men bor i Stavanger.
Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) og har jobbet på Fokus Naprapatklinikk sin avdeling på Sola i snart 5 år.

Martha har stor interesse for behandling av muskel- og leddplager, både gjennom manuell behandling, men også bruk av trykkbølge, nåler og rehabilitering- /trenings øvelser. Martha kominerer bruk av ulike behandlings metoder spesielt tilpasset deg og ditt problem.

I tillegg til Naprapat utdanning har Martha videreutdannet seg i dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og bruker ofte nåler i sin manuelle behandling. Martha har også personlig trener utdanning (PT EQF level 4), og med denne bakgrunnen er hun den du skal vende deg til hvis du trenger hjelp med individuelle rehabiliterings- og treningsprogram tilpasset dine plager.