Fokus Naprapatklinikk Sola

Klinikken ligger i ”Ellas hus”, et flott hus med lang historie plassert midt kjernen av Solakrossen.
Blomstergården pryder første etasje, mens vi holder til i andre. Det er gratis parkeringsplasser rett utenfor døren.

Kontakt oss på:

Adresse: Solakrossen 9, 4050 Sola
Telefon: 98 85 91 95

Vårt team

Anette Stavnem

Anette Stavnem

Naprapat, Maternity health trener

E-post: anette@fokusnaprapatklinikk.no

Anette har flere års erfaring som naprapat fra både Sverige og Norge. Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Manual Medecine (Naprapathögskolan) i 2006 og jobbet
deretter både på naprapatklinikk, ute på bedrifter og som veileder på Naprapathögskolans elevklinikk i Stockholm. Siden 2009 har hun jobbet som naprapat her på vestlandet og driver siden flere år tilbake Fokus Naprapatklinikk Sola.

Anette har stor interesse for behandling av smerteproblematikk som hodeverk, nakke/rygg plager. Hun har videreutdannet seg i akupunktur og bruker dette mye i behandling. Utover naprapatyrket driver Anette AnKa Svømmeskole; baby og småbarnsvømming i Sola kommune.

Martha Mosness

Martha Mosness

Naprapat, Personlig trener EQF level 4

E-post: martha@fokusnaprapatklinikk.no

Martha Mosness er født og oppvokst på Tau, men bor på Storhaug i Stavanger.
Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) og jobber nå på Fokus Naprapatklinikk sine avdelinger på Sola og Jørpeland.

I tillegg til Naprapat utdanning har Martha videreutdannet seg i dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og bruker ofte akupunktur i sin manuelle behandling. Martha har også personlig trener (PT) utdanning, og med denne bakgrunnen er hun den du skal vende deg til hvis du trenger hjelp med individuelle rehabiliterings- og treningsprogram tilpasset dine plager.