Fokus Naprapatklinikk Sola

Klinikken ligger i ”Ellas hus”, et flott hus med lang historie plassert midt kjernen av Solakrossen.
Blomstergården pryder første etasje, mens vi holder til i andre. Det er gratis parkeringsplasser rett utenfor døren.

Kontakt oss på:

Adresse: Solakrossen 9, 4050 Sola
Telefon: 98 85 91 95

Vårt team

Anette Stavnem

Anette Stavnem

Autorisert Naprapat, Maternity health trener

E-post: anette@fokusnaprapatklinikk.no

Anette har 17 års erfaring som naprapat fra både Sverige og Norge. Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Manual Medecine (Naprapathögskolan) i 2006 og jobbet
deretter både på naprapatklinikk, ute på bedrifter og som veileder på Naprapathögskolans elevklinikk i Stockholm. Siden 2009 har hun jobbet som naprapat her på vestlandet og driver siden flere år tilbake Fokus Naprapatklinikk avd. Sola og Stavanger.

Anette har stor interesse for behandling av smerteproblematikk som hodeverk, nakke/rygg plager. Hun har videreutdannet seg i akupunktur og bruker dette mye i behandling. Utover naprapatyrket driver Anette AnKa Svømmeskole; småbarnsvømming i Sola kommune og er involvert i Sola Svømmeklubb.

Martha Mosness

Martha Mosness

Autorisert Naprapat, Personlig trener EQF level 4

E-post: martha@fokusnaprapatklinikk.no

Martha Mosness er født og oppvokst på Tau, men bor i Stavanger.
Hun er utdannet naprapat ved Scandinavian College of Naprapathic Manual Medicine (Naprapathøgskolan) og jobber 100% Fokus Naprapatklinikk sin avdeling på Sola.

I tillegg til Naprapat utdanning har Martha videreutdannet seg i dry needeling (vestlig medisinsk akupunktur) og bruker ofte akupunktur i sin manuelle behandling. Martha har også personlig trener (PT) utdanning, og med denne bakgrunnen er hun den du skal vende deg til hvis du trenger hjelp med individuelle rehabiliterings- og treningsprogram tilpasset dine plager.