Fokus Naprapatklinikk Stavanger

NB!!!

Vi har flyttet avdeling Stavanger over til NOR klinikken på Herbarium, Stavanger.

Kontakt informasjon:

Telefon:

51 30 30 70

Book time online: https://timebestilling.aspit.no/#/p4675/services/11/appointment

Vårt team

Lise Andersen

Lise Andersen

Autorisert Naprapat

E-post: lise@fokusnaprapatklinikk.no

Lise Andersen bor i Stavanger, er eier og daglig leder av Fokus Naprapatklinikk Jørpeland.

Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Naprapathic Manual Medicine i Stockholm (Naprapathøgskolan) i 2007, og har jobbet som naprapat siden. I tillegg studerer hun deltid på BI i Stavanger, for å uttype seg mer i atferdspsykologi og coaching. I tillegg sertifiserer hun seg til Mental trener hos Raw Performance. Et spennende supplement til behandlingen av muskel- og skjellettplager.
Lise brenner for å forstå både de fysiske og psykiske årsakene til at plagene oppstår. Ved hjelp av mentale trener teknikker hjelper hun deg til å skape en endring for å oppnå bedre balanse i livet, og dermed bedre helse.

Anette Stavnem

Anette Stavnem

Autorisert Naprapat

E-post: anette@fokusnaprapatklinikk.no

Anette har flere års erfaring som naprapat fra både Sverige og Norge. Hun ble uteksaminert fra Scandinavian Collage of Manual Medecine (Naprapathögskolan) i 2006 og jobbet
deretter både på naprapatklinikk, ute på bedrifter og som veileder på Naprapathögskolans elevklinikk i Stockholm. Siden 2009 har hun jobbet som naprapat her på vestlandet og driver siden flere år tilbake Fokus Naprapatklinikk Sola.

Anette har stor interesse for behandling av smerteproblematikk som hodeverk, nakke/rygg plager. Hun har videreutdannet seg i akupunktur og bruker dette mye i behandling.

Click here to add your own text